Zuivere, Kostbare Liefde

Deze morgen sprak broeder Leander Janse uit het Marcus evangelie over de zalving van de Heere Jezus door Maria. Maria goot de dure Nardus (geur van de liefde) zalf over het hoofd van Jezus Christus. Maria zalfde de Heere met een zalf die de waarde van ongeveer 300 penningen (1 penning was een dagloon) Judas […]

Deze morgen sprak broeder Leander Janse uit het Marcus evangelie over de zalving van de Heere Jezus door Maria.

Maria goot de dure Nardus (geur van de liefde) zalf over het hoofd van Jezus Christus.

Maria zalfde de Heere met een zalf die de waarde van ongeveer 300 penningen (1 penning was een dagloon)

Judas verried de Heere aan de overpriesters voor 30 penningen…

  1. een opofferende liefde
  2. een bekritiseerde liefde
  3. een gewaardeerde liefde
  4. een getuigende liefde

Maria deed wat zij kon.

Opw. 582

Jezus, alles geef ik U   Wat ik ben en heb    En wat ik ooit zal zijn

Al mijn hoop, mijn plannen en mijn tijd    Leg ik in uw hand,    Vertrouw ze aan U toe.

Door uw wil te doen,   Leer ik om vrij te zijn.

Jezus, alles geef ik U   Wat ik ben en heb    En wat ik ooit zal zijn

 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.