Zie op naar Hem

Op deze Opstanding’s morgen sprak onze broeder Roelof uit het boek Jesaja over de Grootheid & de Almacht van God. Jesaja 66: 1&2 Zo zegt de Heere: De hemel is mijn troon en de aarde de voetbank van Mijn voeten. Waar zou dan het huis zijn dat u voor Mij zou willen bouwen en waar […]

Op deze Opstanding’s morgen sprak onze broeder Roelof uit het boek Jesaja over de Grootheid & de Almacht van God.

Jesaja 66: 1&2

Zo zegt de Heere: De hemel is mijn troon en de aarde de voetbank van Mijn voeten. Waar zou dan het huis zijn dat u voor Mij zou willen bouwen en waar de plaats van Mijn rust?

Want Mijn hand heeft alle dingen gemaakt, en daardoor bestaan alle dingen, spreekt de HEERE. Maar Ik zal zien op deze, op de ellendige en verslagene van geest, en wie voor Mijn woord beeft.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.