Skip to main content

Zes rijke lessen uit Psalm 138

Deze morgen gaat broeder Jack Nugter voor met een boodschap uit het Bijbelboek Psalmen.  In Psalm 138 zitten 6 belangrijke lessen voor ons. David begint deze Psalm met een loflied […]

Deze morgen gaat broeder Jack Nugter voor met een boodschap uit het Bijbelboek Psalmen.  In Psalm 138 zitten 6 belangrijke lessen voor ons. David begint deze Psalm met een loflied vanuit heel zijn hart, kunnen wij net als David onder alle omstandigheden ook de Heere ten alle tijde loven en prijzen? Doen wij dit alleen op zondag of 24/7 zodat de mensen kunnen zien dat we God alle eer geven in ons leven. Zien wij net als David ook uit naar de toekomst, naar die dag dat alle koningen van de aarde U zullen loven HEERE?


Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-23236059

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761.
Een eenmalige gift kan ook gedaan worden via onze website.

Onze ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.