Skip to main content

Verlangen naar levensheiligging

Broeder Arjan Baan spreekt deze morgen vanuit de Hebreeën brief over verlangen naar levensheiligging. Hij geeft ons een aantal praktische voorbeelden, maar benadrukt dat het geen wetticisme mag worden. Omdat […]

Broeder Arjan Baan spreekt deze morgen vanuit de Hebreeën brief over verlangen naar levensheiligging. Hij geeft ons een aantal praktische voorbeelden, maar benadrukt dat het geen wetticisme mag worden. Omdat God heilig is, moeten wij heilig zijn. Ons lichaam is een tempel van de Heilige Geest en dat brengt ook veel verantwoordelijkheid met zich mee. Hoe gaan we om met ons lichaam? Daarnaast benadrukt hij dat we als gemeente een smetteloze bruid moeten zijn voor de Heere. Waarom kiezen we dan zo vaak onze eigen weg en stellen we ons eigen ik bovenaan? Wie zit er op de troon van ons hart?

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-23236059

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761.
Een eenmalige gift kan ook gedaan worden via onze website.

Onze ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.