Twijfelaar of aanbidder

Broeder Jacques Brunt geeft ons een heel andere kijk op het gedeelte waarin het gaat over ‘ongelovige’ Thomas. Hij neemt het beeld dat heerst over Thomas weg en toont ons dat dit gedeelte en veel diepere laag heeft; namelijk de gezindheid van onze Heere Jezus. De Heere wil niets liever dan om van twijfelaars aanbidders […]

Broeder Jacques Brunt geeft ons een heel andere kijk op het gedeelte waarin het gaat over ‘ongelovige’ Thomas. Hij neemt het beeld dat heerst over Thomas weg en toont ons dat dit gedeelte en veel diepere laag heeft; namelijk de gezindheid van onze Heere Jezus. De Heere wil niets liever dan om van twijfelaars aanbidders te maken. Wat bent u?

Of download het bestand.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.