Twee wegen en het ene evangelie

In Lukas 24:44 zegt de Heere Jezus dat alles vervuld moest worden wat over Hem geschreven was in de Wet van ​Mozes​ en in de Profeten en in de Psalmen. Op basis van dit gesproken woord neemt broeder Kees ons mee naar Psalm 1 waar geschreven wordt over twee wegen; de rechtvaardige en de goddeloze. […]

In Lukas 24:44 zegt de Heere Jezus dat alles vervuld moest worden wat over Hem geschreven was in de Wet van ​Mozes​ en in de Profeten en in de Psalmen. Op basis van dit gesproken woord neemt broeder Kees ons mee naar Psalm 1 waar geschreven wordt over twee wegen; de rechtvaardige en de goddeloze. Ten diepste wijst de Psalm op de Heere Jezus, en daar komt broeder Kees dan ook op uit. Op de ware weg die naar het leven leid: Jezus Christus.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.