Overzicht van alle voorgangers

Wim Hoogendijk

1
Wim is sinds 2009 parttime werkzaam als evangelist en pastoraal werker. Hij vervult spreekbeurten, geeft Bijbelstudies en pastoraat. Wims verlangen is dat de boodschap van genade meer en meer in ons eigen land verspreid wordt en dat gelovigen aangemoedigd worden om dagelijks het Evangelie te verkondigen aan de wereld die verloren dreigt te gaan. Wim wil zich inzetten voor evangelisatiecampagnes, kerkplanting, pastoraat en het opbouwen en bemoedigen van jonge gemeenten en het toerusten van werkers die in de bediening van het Evangelie willen staan. Wim is betrokken bij diverse werkgroepen die op een Bijbelse manier Gods missie willen uitvoeren zoals Stichting Heartcry, Gospel Mission en Bijbels Beraad m/v. Het is het verlangen van zijn hart om volledig in zijn roeping te kunnen wandelen en fulltime in de bediening werkzaam te zijn.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.