De spelonk van Adullam als beeld van de gemeente

Broeder Jacques Brunt spreekt vanuit 1 Samuël 22:1-5 en Hebreeën 2: 5-9a over het thema “De spelonk van Adullam als beeld van de gemeente”. Een heerlijke, rijke boodschap vanuit het oude, of beter het eerste, testament. Een van de vele typologieën die vanuit het oude testament, nieuw testamentische waarheden in zich draagt. Of download het […]

Broeder Jacques Brunt spreekt vanuit 1 Samuël 22:1-5 en Hebreeën 2: 5-9a over het thema “De spelonk van Adullam als beeld van de gemeente”. Een heerlijke, rijke boodschap vanuit het oude, of beter het eerste, testament. Een van de vele typologieën die vanuit het oude testament, nieuw testamentische waarheden in zich draagt.

Of download het bestand.

https://www.youtube.com/watch?v=Bs3d_X1id-g

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.