Paulus, dienaar van het geheimenis

Breoeder Ezinga maakt een vervolg op de preek vanuit de Efeze brief. In dit deel van de brief verklaart Paulus zijn rol als dienaar van het geheimenis van Christus. Hij diende naar de genadegave die hem toebedeeld was. Vanaf vers 10 wordt het doel van het geheim verder uitgewerkt. De veelkleurige wijsheid van God wordt […]

Breoeder Ezinga maakt een vervolg op de preek vanuit de Efeze brief. In dit deel van de brief verklaart Paulus zijn rol als dienaar van het geheimenis van Christus. Hij diende naar de genadegave die hem toebedeeld was. Vanaf vers 10 wordt het doel van het geheim verder uitgewerkt. De veelkleurige wijsheid van God wordt bekend gemaakt.

Download het bestand.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.