Openbaren wij wijsheid die van boven is, of die van beneden is

Hoeveel impact hebben wij als kerk nog op deze wereld? Of is het juist andersom! Hoe is het vandaag de dag mogeljjk om als een wijze te leven: als we de wijsheid van boven krijgen (zoals in Jacobus 3 staat). Jacobus (de practicus) kan worden samengevat met: “je geloofd moet ook weerslag krijgen op je […]

Hoeveel impact hebben wij als kerk nog op deze wereld? Of is het juist andersom! Hoe is het vandaag de dag mogeljjk om als een wijze te leven: als we de wijsheid van boven krijgen (zoals in Jacobus 3 staat).

Jacobus (de practicus) kan worden samengevat met: “je geloofd moet ook weerslag krijgen op je leven”. En Jacques benoemd een aantal punten om ons aan te scherpen om meer vanuit de wijsheid, die van boven is, te gaan leven.Of download het bestand. (Deze link is nog maar tijdelijk beschikbaar)

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.