Ons aandeel in de dood van Christus

Normaal behandelen we de kruisiging en dood van Christus vooral op goede vrijdag. Maar het is goed om dat ook in deze tijd te doen. Jezus werd drie maal overgeven: door Pilatus, Kajafas en Judas. Hun beslissing werd door duistere motieven (de duisternis van de zondige begeerte van de mens) gedreven. De keuze is hier […]

Normaal behandelen we de kruisiging en dood van Christus vooral op goede vrijdag. Maar het is goed om dat ook in deze tijd te doen.
Jezus werd drie maal overgeven: door Pilatus, Kajafas en Judas. Hun beslissing werd door duistere motieven (de duisternis van de zondige begeerte van de mens) gedreven. De keuze is hier telkens voor of tegen Jezus. En het blijkt steeds weer dat wij ook meer vrezen voor mensen dan voor God. Oscar gaat hier dieper op in.

Of download het bestand.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.