Kwalificaties voor oudsten

Toen er organisatorische problemen ontstonden in de eerste groep gelovigen was de opdracht om mannen aan te stellen om leiding te gaan geven. Voor de mannen die worden uitgekozen worden een aantal regels gegeven door de Bijbel heen. Oscar Lohuis spreek over deze regels. Ze zijn niet alleen bedoeld voor de oudsten, maar ook voor […]

Toen er organisatorische problemen ontstonden in de eerste groep gelovigen was de opdracht om mannen aan te stellen om leiding te gaan geven. Voor de mannen die worden uitgekozen worden een aantal regels gegeven door de Bijbel heen. Oscar Lohuis spreek over deze regels. Ze zijn niet alleen bedoeld voor de oudsten, maar ook voor iedereen in de gemeente.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.