Skip to main content

De kracht van Jezus bloed!

Broeder Arjan Baan spreekt deze morgen over de kracht van Jezus bloed, omdat er maar weinig wordt gepreekt over de kracht van bloed. Bloed is leven en zonder bloed is […]

Broeder Arjan Baan spreekt deze morgen over de kracht van Jezus bloed, omdat er maar weinig wordt gepreekt over de kracht van bloed. Bloed is leven en zonder bloed is het lichaam en leven dood, zowel lichamelijk als geestelijk. Zonder bloedstorting was en is er geen vergeving zowel in Oude Testament met de offerdienst, als het Nieuwe Testament. Dit is ook de rijkdom van het bloed van Christus, ziende op dit bloed is er vergeving voor een ieder die gelooft dat Christus ook voor hem is gestorven. God zal in Zijn oordeel onze deur voorbij gaan net als bij de Joden tijdens de uittocht uit Egypte, omdat het offer is betaald met Christus bloed. Alle glorie en eer voor Hem.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-23236059

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761.
Een eenmalige gift kan ook gedaan worden via onze website.

Onze ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.