Jezus geeft Leven & overvloed

Deze morgen sprak broeder Bert Boer over de IK Ben uitspraak: Ik ben de Deur, die door mij ingaat en uitgaat Zal weide vinden. Deze Beeltenis van de Goede Herder (Jezus Christus) werkte Bert verder uit in: Wie Hij is Wat Zijn doel is Wie Zijn erfdeel zijn Nodig is de vervulling met de heilige […]

Deze morgen sprak broeder Bert Boer over de IK Ben uitspraak:

Ik ben de Deur, die door mij ingaat en uitgaat Zal weide vinden.

Deze Beeltenis van de Goede Herder (Jezus Christus) werkte Bert verder uit in:

  • Wie Hij is
  • Wat Zijn doel is
  • Wie Zijn erfdeel zijn

Nodig is de vervulling met de heilige Geest.

Een overvloeiende beker is het deel der erve.


Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.