Jezus bemoedigd ons

In deze roerig tijden waarin zoveel gebeurd is het makkelijk om ontmoedigd te raken. Ook geloven komt onder druk te staan. En de beste voorbereiding is om ons hart voor te bereiden. De vraag die we ons moeten stellen is “Is Jezus ons alles waard”. Jezus bereid ons voor met 4 bemoedigingen. De macht van […]

In deze roerig tijden waarin zoveel gebeurd is het makkelijk om ontmoedigd te raken. Ook geloven komt onder druk te staan. En de beste voorbereiding is om ons hart voor te bereiden. De vraag die we ons moeten stellen is “Is Jezus ons alles waard”.
Jezus bereid ons voor met 4 bemoedigingen. De macht van de tegenstander is beperkt. God zorgt voor zijn kinderen. Ons belijden nu wordt straks beloond. De Heilige Geest zal ons bijstaan in alle omstandigheden.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.