Skip to main content

Israël ons tot een voorbeeld

Deze morgen gaat broeder Martin Penning voor, hij heeft een boodschap met een belangrijke les uit 1 Korinthe 10. Broeder Paulus blikt hier terug op het volk Israël dat uit […]

Deze morgen gaat broeder Martin Penning voor, hij heeft een boodschap met een belangrijke les uit 1 Korinthe 10. Broeder Paulus blikt hier terug op het volk Israël dat uit het land Egypte werd geleid, zij hadden God in hun midden en als Leidsman maar toch viel het volk in zonde. Paulus gebruikt dit als voorbeeld voor de Korinthiërs omdat zij dezelfde fouten maakten. Er was wel zegen maar geen hartsverandering / levend geloof. Hoe is dit bij ons in de gemeente? Hebben wij een levende relatie met Hem, of houden wij vast aan bepaalde zonden. Ook vandaag is dit Bijbelgedeelte nog steeds actueel: Daarom wie denkt te staan laat hij oppassen dat hij niet valt. God is getrouw en zal niet toelaten dat u verzocht wordt boven wat u aankunt, maar Hij zal ook uitkomst geven om die te kunnen weerstaan.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-23236059

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761.
Een eenmalige gift kan ook gedaan worden via onze website.

Onze ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.