Hoor de roep van de Koning!

Broeder Leander Janse spreekt vanuit Johannes 10 over de roep van dé Koning der koningen; de goede Herder! Met name vers 16 licht hij uit: Ik heb nog andere schapen, die niet van deze ​schaapskooi​ zijn; ook die moet Ik binnenbrengen, en zij zullen Mijn stem horen en het zal worden één kudde en één […]

Broeder Leander Janse spreekt vanuit Johannes 10 over de roep van dé Koning der koningen; de goede Herder! Met name vers 16 licht hij uit: Ik heb nog andere schapen, die niet van deze ​schaapskooi​ zijn; ook die moet Ik binnenbrengen, en zij zullen Mijn stem horen en het zal worden één kudde en één Herder.

Ook die moet Ik binnenbrengen zegt de Heere Jezus. Herkennen wij dat verlangen om ook uit te gaan en de verlorenen thuis te brengen?

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.