Hoe kom ik tot levensheiliging?

Deze ochtend heeft broeder Aart Haverkamp een woord voor ons uit 1 Thessalonicenzen 4 over:  hoe kom ik tot levensheiliging? Want de wil van God is levensheiliging, zie vers 3 en 7.  Als wij gered zijn moeten we geheiligd leven, niet vanuit angst, maar dienen vanuit Zijn liefde. Wij mogen weten dat we geheiligd zijn door het offer […]

Deze ochtend heeft broeder Aart Haverkamp een woord voor ons uit 1 Thessalonicenzen 4 over:  hoe kom ik tot levensheiliging? Want de wil van God is levensheiliging, zie vers 3 en 7.  Als wij gered zijn moeten we geheiligd leven, niet vanuit angst, maar dienen vanuit Zijn liefde. Wij mogen weten dat we geheiligd zijn door het offer van het lichaam van Jezus Christus voor eens en altijd, Hebreeen 10:10. De vraag die we onszelf mogen stellen is: Geven wij alleen ons hart aan Hem of geven wij heel ons leven in Zijn handen?

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.