Hoe kan ik liefhebben die mij niet liefheeft?

Broeder Oscar Lohuis spreekt vanuit Romeinen 12 over het thema: “Hoe kan ik liefhebben die mij niet liefheeft?” Reformatorische Baptistengemeente Urk · Hoe kan ik liefhebben die mij niet liefheeft? | Romeinen 12 9-21 | Oscar Lohuis

Broeder Oscar Lohuis spreekt vanuit Romeinen 12 over het thema: “Hoe kan ik liefhebben die mij niet liefheeft?”

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.