Het wonder van de wedergeboorte

Deze morgen spreekt broeder Arjan Baan over het wonder van de wedergeboorte, centraal staat deze morgen de vraag bent u / jij al wedergeboren? Of zitten wij nog vast aan traditie of religie en onze menselijke ja-maar, of ik moet en ik zal. Geef u leven aan de Heere en geloof in Hem die voor […]

Deze morgen spreekt broeder Arjan Baan over het wonder van de wedergeboorte, centraal staat deze morgen de vraag bent u / jij al wedergeboren? Of zitten wij nog vast aan traditie of religie en onze menselijke ja-maar, of ik moet en ik zal. Geef u leven aan de Heere en geloof in Hem die voor u en jou als plaatsvervangend offer  aan het kruis heeft gehangen. Laat u vullen door het waterbad van het Woord.


Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.