Het heiligen van Gods naam

Broeder Oscar Lohuis spreek in de middagdienst van zondag 29 april over het heiligen van Gods naam. Ook benoemt hij wat het ijdel gebruiken van Gods naam inhoud. Het gaat verder dan alleen maar vloeken. Ten diepste gaat het over het terzijde schuiven van de naam en daarmee de Persoon van God zelf. Het heiligen […]

Broeder Oscar Lohuis spreek in de middagdienst van zondag 29 april over het heiligen van Gods naam. Ook benoemt hij wat het ijdel gebruiken van Gods naam inhoud. Het gaat verder dan alleen maar vloeken. Ten diepste gaat het over het terzijde schuiven van de naam en daarmee de Persoon van God zelf. Het heiligen van Zijn naam heeft invloed op ons hele leven. En ook hierom gaat het niet alleen om het netjes en goed gebruiken van Zijn naam maar om onze hele levensinvulling. Ten diepste beantwoord dit wat het doel is van ons leven, waarom we gemaakt zijn.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.