Skip to main content

Heb de wereld niet lief.

Deze morgen spreekt broeder Matthijs van der Linden uit 1 Johannes 2. Wat is onze geestelijke staat, zijn wij geestelijk nog jonge mannen/vrouwen of zijn wij volwassen? 2 Petrus 3:18 […]

Deze morgen spreekt broeder Matthijs van der Linden uit 1 Johannes 2. Wat is onze geestelijke staat, zijn wij geestelijk nog jonge mannen/vrouwen of zijn wij volwassen? 2 Petrus 3:18 Maar groei in de genade en kennis van onze Heere en Zaligmaker Jezus Christus. Hem zij de heerlijkheid, zowel nu als in de dag van de eeuwigheid. Amen. Voor jonge als volwassen gelovigen geldt: Heb de wereld niet lief. Ken uw vijand en trek de geestelijke wapenrusting aan. Want vers 17 zegt: de wereld gaat voorbij, maar wie de wil van God doet blijft tot in eeuwigheid.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-23236059

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761.
Een eenmalige gift kan ook gedaan worden via onze website.

Onze ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.