God navolgen door in liefde te wandelen

Broeder Oscar Lohuis spreekt deze morgen vanuit de Efezebrief over God navolgen door in liefde te wandelen. Oscar gebruikt het beeld van een man en vrouw die één zijn hierin wordt de liefde van God al openbaar, één zijn en in liefde wandelen is hetzelfde bij God. We zien om ons heen dat de duivel […]

Broeder Oscar Lohuis spreekt deze morgen vanuit de Efezebrief over God navolgen door in liefde te wandelen. Oscar gebruikt het beeld van een man en vrouw die één zijn hierin wordt de liefde van God al openbaar, één zijn en in liefde wandelen is hetzelfde bij God. We zien om ons heen dat de duivel alles op alles zet om dit beeld aan te vallen en kapot te maken, laten wij waken voor het kwaad door onze wapenrusting aan te trekken en Hem na te volgen door in liefde te wandelen.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.