God is goed

Broeder Jacques Brunt spreekt over Psalm 73 waarin we worden opgeroepen om uit te zien naar de dingen die boven zijn, sleutelvers is vers 1: Een psalm van Asaf. Immers is God Israël goed, dengenen, die rein van harte zijn, en vers 28: Maar mij aangaande, het is mij goed nabij God te wezen; ik zet […]

Broeder Jacques Brunt spreekt over Psalm 73 waarin we worden opgeroepen om uit te zien naar de dingen die boven zijn, sleutelvers is vers 1: Een psalm van Asaf. Immers is God Israël goed, dengenen, die rein van harte zijn, en vers 28: Maar mij aangaande, het is mij goed nabij God te wezen; ik zet mijn betrouwen op den Heere HEERE, om al Uw werken te vertellen.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.