Skip to main content

Gericht zijn op de onvergelijkbare grootheid van God

Broeder Jack Nugter spreekt vanuit Jeremia 32 over het gebed van Jeremia en het antwoord van God daarop. Jeremia die in alles op God wil vertrouwen maar toch zijn twijfels […]

Broeder Jack Nugter spreekt vanuit Jeremia 32 over het gebed van Jeremia en het antwoord van God daarop. Jeremia die in alles op God wil vertrouwen maar toch zijn twijfels en onzekerheden kent. Hij was een mens, net als ons. Maar toch koos hij er telkens voor om op God te blijven vertrouwen. In vers 17 belijd Jeremia dat er niets te wonderlijk is voor de Heere. En in vers 27 antwoord de Heere ook door te zeggen “Zie, Ik ben de HEERE, de God van alle vlees. Zou ook maar iets voor Mij te wonderlijk zijn?”. Jeremia was het uit het oog verloren, maar God zelf houd Zijn beloftes in stand.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-23236059

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761.
Een eenmalige gift kan ook gedaan worden via onze website.

Onze ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.