De geestelijke wapenrusting (deel 2)

Deze morgen gaat broeder Maarten Ezinga verder met zijn serie preken over de geestelijke wapenrusting, in deze preek concentreren we ons op de verzen 13 tot 15. We kunnen dit gedeelte opsplitsen in 3 delen: 1e is de Gordel van de waarheid, zijn wij integer, eerlijk en breken wij met de leugen? Want satan is […]

Deze morgen gaat broeder Maarten Ezinga verder met zijn serie preken over de geestelijke wapenrusting, in deze preek concentreren we ons op de verzen 13 tot 15. We kunnen dit gedeelte opsplitsen in 3 delen: 1e is de Gordel van de waarheid, zijn wij integer, eerlijk en breken wij met de leugen? Want satan is de vader van leugen en bedrog. Zijn wij kind van de Waarheid of kind van de leugen? 2e Borstharnas van de gerechtigheid, wij zijn gerechtvaardigd door het bloed van Christus daarom is onze positie IN Christus, en mogen we hier ook naar leven en deze positie uitstralen. 3e onze voeten schoeien met evangelie van vrede, wij mogen de vrede van het evangelie uitdragen zodat Gods koninkrijk uitgebreid wordt, het moet net als schoenen zijn die ons overal naartoe brengen zo moeten wij ook de vrede van het evangelie uitdelen aan de wereld om ons heen.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.