De geestelijke wapenrusting (deel 1)

Broeder Maarten Ezinga gaat vanmorgen verder met zijn serie uit de Efeze brief. Kernverzen vandaag zijn Efeze 6: 10-12. De Gemeente van Christus bevindt zich op vijandelijk grondgebied en omdat satan Christus niet meer kan overwinnen richt hij zijn vurige pijlen op het lichaam van Christus (de gemeente). Zijn doel is om christenen te isoleren en […]

Broeder Maarten Ezinga gaat vanmorgen verder met zijn serie uit de Efeze brief. Kernverzen vandaag zijn Efeze 6: 10-12. De Gemeente van Christus bevindt zich op vijandelijk grondgebied en omdat satan Christus niet meer kan overwinnen richt hij zijn vurige pijlen op het lichaam van Christus (de gemeente). Zijn doel is om christenen te isoleren en bij de gemeente vandaan te krijgen om ze vervolgens te verscheuren. Dit alles kunnen wij niet vanuit onszelf weerstaan, maar alleen als we leven door Zijn Geest (Romeinen 8).  Maar in dit alles zijn wij meer dan overwinnaars door Hem Die ons heeft liefgehad.(Romeinen 8 vers 37)

 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.