Doortocht door de Schelfzee

Broeder Jacques Brunt spreekt deze morgen over Exodus 14 over de doortocht van de Israëlieten door de Schelfzee. Het volk werd hier beproefd doordat de strijdwagens van de Egyptenaren achter hen aan kwamen, ook als gelovige kunnen we beproeft of verzocht worden door God of door satan tijdens de doortocht van je leven hier op aarde. […]

Broeder Jacques Brunt spreekt deze morgen over Exodus 14 over de doortocht van de Israëlieten door de Schelfzee. Het volk werd hier beproefd doordat de strijdwagens van de Egyptenaren achter hen aan kwamen, ook als gelovige kunnen we beproeft of verzocht worden door God of door satan tijdens de doortocht van je leven hier op aarde. In Hem zijn wij meer dan overwinnaars, en mogen we met de geestelijke wapenrusting en hulp van God de strijd aangaan, we mogen zeker zijn van onze positie in Christus en daarom kunnen we zeggen God is goed.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.