Jezus de enige, echte Herder die ons leidt

Zondagmorgen sprak broeder Kees over innerlijke ontferming van Jezus. 34  En toen Jezus uit het schip ging,  zag Hij een grote menigte en was innerlijk met ontferming bewogen over hen,  want zij waren als schapen die geen herder hebben;  en Hij begon hun veel dingen te onderwijzen. Nadat Johannes de Doper door Herodes was onthoofd, […]

Zondagmorgen sprak broeder Kees over innerlijke ontferming van Jezus.

34  En toen Jezus uit het schip ging,  zag Hij een grote menigte en was innerlijk met ontferming bewogen over hen,  want zij waren als schapen die geen herder hebben;  en Hij begon hun veel dingen te onderwijzen.

Nadat Johannes de Doper door Herodes was onthoofd, waren mensen op zoek naar een leider, ze waren achter Jezus aangekomen bij het meer van Tiberias.

Heeft u Hem nodig?

Hij is gekomen om te dienen, Hij gaf Zijn Leven voor de schapen: Hij bied Zichzelf aan .

Hij bied u aan:

Rust (Groene grazige weide: Psalm 23)

Onderwijs (Zijn Woord)

Voedsel (Hij richt de maaltijd aan , Hij breekt het Brood)

Kunt u al rusten in Hem?

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.