Giften

Het is ons verlangen om een helder licht te laten schijnen op ons dorp, een plek waar mensen antwoord krijgen op vragen, een plek waar mensen Jezus mogen vinden, een plek waar Bijbels onderwijs wordt gegeven en waar gelovigen elkaar mogen vinden in een warme gemeente.

Het feit dat er zoveel mensen op zoek zijn in de Bijbel en niet bevredigd raken, raakt ons diep in het hart. Het is dan ook ons gebed en verlangen dat wij deze mensen bereiken. We willen een gemeente zijn die gefundeerd is op de Bijbel en de Bijbelse genadeleer onderstreept.

Naast de geestelijke zaken, moeten er ook praktische, materiële en financiële zaken worden geregeld. Als u financieel wilt ondersteunen kan dat op onderstaande bankrekening:

NL64 RABO 0300166761
t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk

Doneer € -

Een ANBI status is sinds 30-10-2014 actief. Download hier het ANBI PDF document.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.