Skip to main content

De christelijke gemeente en de Psalmen

Vandaag tijdens een themaochtend geeft broeder Willem Ouweneel uitleg over De christelijke gemeente en de Psalmen. Tijdens deze boeiende en interactieve leerzame samenkomst wordt de zienswijze op het zingen, lezen, […]

Vandaag tijdens een themaochtend geeft broeder Willem Ouweneel uitleg over De christelijke gemeente en de Psalmen. Tijdens deze boeiende en interactieve leerzame samenkomst wordt de zienswijze op het zingen, lezen, beleven en uitleg van de psalmen behandeld. Vragen die aan de orde komen zijn:  Mogen en kunnen wij de Psalmen wel zingen? Zijn de Psalmen wel voor ons bedoeld? Waar gaan de Psalmen over? Wat is de diepere betekenis van de Psalmen? Hoe moeten wij als christelijke gemeente omgaan met de Psalmen?

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-23236059

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761.
Een eenmalige gift kan ook gedaan worden via onze website.

Onze ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.