Bouw mee aan Gods gemeente

Een gemeente is een vergadering van mensen (gelovigen) die het verlangen hebben om samen achter Christus aan te gaan, het is een heilige gemeenschap. Ze komen samen rond die ene persoon Jezus. Zijn liefde moet centraal staan bij een samenkomst. Broeder Arjan Baan spreekt over dit gegeven, vanuit 1 Korinthe 12, aan de hand van […]

Een gemeente is een vergadering van mensen (gelovigen) die het verlangen hebben om samen achter Christus aan te gaan, het is een heilige gemeenschap. Ze komen samen rond die ene persoon Jezus. Zijn liefde moet centraal staan bij een samenkomst.
Broeder Arjan Baan spreekt over dit gegeven, vanuit 1 Korinthe 12, aan de hand van 3 punten: Wat is de gemeente; Hoe functioneert de gemeente; En een waarschuwing

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.