Bevrijd van jezelf

Oscar Lohuis gaat verder in op de Bergrede. De vorige keer waren de voorbeelden uit het dagelijks leven. In deze preek zijn er voorbeelden uit het godsdienstig leven, op basis van Mattheüs 6 vers 1 – 18. Wat Jezus ons hier leert over het geven van gaven en vasten is als een spiegel. Het is […]

Oscar Lohuis gaat verder in op de Bergrede. De vorige keer waren de voorbeelden uit het dagelijks leven. In deze preek zijn er voorbeelden uit het godsdienstig leven, op basis van Mattheüs 6 vers 1 – 18.
Wat Jezus ons hier leert over het geven van gaven en vasten is als een spiegel. Het is moeilijk maar ook bevrijdend. Niemand van ons is in staat zichzelf te overwinnen. Het is een teken van Gods liefde voor ons dat Hij deze teksten in de Bijbel heeft laten opschrijven.

Of download het bestand.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.