Beschikbaar voor de Meester Jezus Christus

Broeder Leander Janse gaat deze morgen verder met zijn serie uit de Filippenzen brief, de boodschap deze morgen is: Zijn wij beschikbaar voor de Meester Jezus Christus. Drie gedachten staan centraal in deze preek Beschikbaar omdat we geinspireerd zijn door een goed voorbeeld We worden gesterkt door de kracht van God We zijn geroepen om […]

Broeder Leander Janse gaat deze morgen verder met zijn serie uit de Filippenzen brief, de boodschap deze morgen is: Zijn wij beschikbaar voor de Meester Jezus Christus. Drie gedachten staan centraal in deze preek

  1. Beschikbaar omdat we geinspireerd zijn door een goed voorbeeld
  2. We worden gesterkt door de kracht van God
  3. We zijn geroepen om het Licht te verspreiden

Hoeveel zicht hebben wij op de Heere Jezus? , dit weerspiegeld vaak onze inzet. Veel overgave aan Hem is veel zicht op Jezus Christus. Vers 12/13 staat hierbij centraal: werk aan uw eigen zaligheid met vrees en beven, want het is God, Die in u werkt zowel het willen als het werken, naar Zijn welbehagen.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bellen kan ook via 06-30079986

Giften

Wilt u het werk van deze gemeente financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken t.n.v. Reformatorische Baptistengemeente Urk op rekeningnummer NL64RABO0300166761. ANBI status is sinds 30-10-2014 goedgekeurd.